Відгуки

Залишити відгук

Сагайдачна Аліна
Rated 5 out of 5
9 Травня, 2024

Лікар від Бога ,приділяє багато часу,добрий та уважний,все гарно пояснює,враження найкращі.

Алла
Rated 5 out of 5
9 Травня, 2024

Юлия Васильевна прекрасный специалист,помогла с лечением,все доступно объясняла,ничего лишнего. Спасибо вам за вашу помощь.

Мария
Rated 5 out of 5
1 Травня, 2024

Хороший врач, буду ходить только к ней!

Анастасія Волкова
Rated 5 out of 5
28 Квітня, 2024

Чула багато гарного про неї від інших дівчат, тому логічно що записалась до неї. Коли відбувся прийом, я вперше була не розчавлена і я розуміла що ми робимо далі і як ведемо лікування, ніяких докорів “а що ж Ви так затянули” чи ще щось не було, тому зараз поки такий відгук

Dina
Rated 5 out of 5
13 Квітня, 2024

Дуже чемний та приємний лікар. В неї можна все розпитати та отримати розгорнуту відповідь.

Алексей
Rated 5 out of 5
28 Березня, 2024

Что поразило,что можно с врачом достаточно долго поговорить 🙂 отличный хирург, со сложным заболеванем был, во-первых, вдохновил немножко жизни в меня, а во-вторых, я понял, что перевязка может быть по -другому,:-))) не так, как в 17 больнице с с ее садистами, не приведи боже другому

Оксана Котт
Rated 5 out of 5
19 Лютого, 2024

Неймовірно вдячна всій команді b-healthy clinic за таку швидку допомогу та високий рівень наданої медичної допомоги! У мене був дуже лімітований час для обстеження та операції але Олена Вікторівна незважаючи на свою зайнятість зробила все на вищому рівні та надала мені найкращу медичну допомогу! Анна Іванівна, керівник мед закладу, найвищої похвали! Вона організувала повний чек-ап за день, за що я дуже їй вдячна! Всі лікарі дуже уважні та професійно підходять до вашої проблеми! Медсестри це окрема любов! Неймовірно лагідні та чутливі! Безмежно вдячна всьому персоналу!!!!

Відповідь від Медичний центр b-healthy clinic

Шановна пані Оксана! Дуже дякуємо за ваш відгук і за велику оцінку нашої праці!

Анастасия
Rated 5 out of 5
17 Лютого, 2024

Евгения Владиславовна грамотная! Мне она очень понравилась! Доктор назначила сопутствующие анализы. С результатами приду к ней повторно.

Регина
Rated 5 out of 5
10 Лютого, 2024

Очень хороший специалист, консультация понравилась, проблему решили быстро, получила хорошие рекомендации. Елена Александровна большой молодец. Рекомендую.

Елена
Rated 5 out of 5
4 Лютого, 2024

Дуже задоволена лікарем Сорокіним Романом Вячеславивичем, який видалив мені папіломи! Професійна і позитивна людина! Також сподобалась концепція клініки, що коли лікар консультує і в цей же час видаляє, то кошти за консультацію кліника не бере! Для мене пенсіонерки це було дуже приемно і несподіванно! Медична установа b-healthy clinic, справила дуже гарне враження! Дякую за допомогу!

Відповідь від Медичний центр b-healthy clinic

Шановна пані Олена! Вдячні вам за відгук! Нам дуже приемно, що послуга видалення папілом лікарем Сорокіним Романом Вячеславовичем вам сподобалась! Також приемно, що ви оцінили нашу концепцію ( коли лікар консультує і в межах прийому видаляє папіломи, то за консультацію ми кошти не беремо)! Здоров‘я вам та вашим рідним!

З повагою керівник медичного центру Ганна Семеренко

Анна Сушко
Rated 5 out of 5
4 Лютого, 2024

Багато років спостережувалась і отримувала лікування від гінекологічної проблеми, якої в мене не було! Поки не звернулась до медичного центру b-healthy( по рекомендації подруги) до лікаря гінеколога Козьмук Олена Вікторівна! Я пройшла повне обстеження ( огляд, УЗД малого тазу, кольпоскопія, вакумаспірація),мені встановили діагноз та призначили лікування! Впродовж місяця я отримувала лікування! По перше у мене покращилось самопочуття, по друге стосунки з чоловіком покращились, ну і саме головне у мене зараз нема ніяких скарг! Тому я дуже задоволена лікарем гінекологом Козьмук Олена Вікторівна! Також дуже приемно спілкуватись з адміністраторами( завжди ввічливі і усміхнені) ! Окремо дякую медичну сестру за якісний забір крові( вени в мене проблемні) ! Дякую медичному центру b-healthy за приемні враження! Буду рекомендувати близьким та друзям!

Відповідь від Медичний центр b-healthy clinic

Шановна пані Анна! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що вам сподобалась лікар акушер – гінеколог вищої категорії Козьмук Олена Вікторівна(вона дійсно заслуговує на вищу оцінку, тому що проводить складні гінекологічні операції ) Також нам приемно , що ви оцінили можливості нашого медичного центру в проведенні таких досліджень, як УЗД малого тазу на сучасному обладнанні, відеокольпоскопіі та вакумаспіраціі) ! Вдячні вам за те що скористалися послугою медичної сестри для забору венозної крові!

З великою повагою та вдячністю керівник медичного центру b-healthy clinic Ганна Семеренко

Татьяна
Rated 5 out of 5
4 Лютого, 2024

Моїй мамі 90 років! І вона прикута до ліжка! Останні декілька місяців майже нічого не чула( не мій голос, ні телефонні дзвінки, ні телевізор) . Куди ми тільки не звертались в нашому дуже великому місті Харкові!!!! Але жодна приватна медична установа не погодилась надати нам таку послугу, як виклик лікаря Лор додому з обов,язиковим промиванням вух! Я була дуже разочаровпна не тільки тим, що в місці міліоннику неможливо скористатися такою послугою, але також тим , що мама нічого не чула( що дуже псувала їй і так нелегке її життя!!) По рекомендації знайомих звернулась до медичного центру be-healthy, і вже на другий день до нас додому приїхала лікар Селезньова Владислава Владиславівна, яка нам дуже сподобалась, як людина і як професіонал! Вона довго возилась з мамою, але вушки промиті, турундочеі встановлені!!! Мама чує!!!! Мама счастлива! Вона чує телефонні дзвінки, вона дивиться і чує телевізор, вона спілкується зі мною!!! Дуже дякую Селезньвій Владиславі Владиславівні і керівництву медичного центру за професіоналізм і за те , що не відмовили, почули нашу проблему і так якісно і бистро її вирішили!!!

Відповідь від Медичний центр b-healthy clinic

Шановна пані Тетяна! Дуже дякуємо за ваш відгук і за велику оцінку нашої праці! Так ми з вами цілком згодні, що в цей непростий час( війна в країні, відсутність лікарів і відповідно неукомплектовпнісь кадрів) дуже непросто скористатися послугою виклик лікаря додому) Але лікар Селезньова Владислава Владиславівна не тільки професійна лікарка, але дуже порядна людина! І коли вона почула , що 90 річна жіночка не чує і з цього приводу дуже страждає, вона одразу погодилась надати медичну допомогу вашій мамі! Здоров‘я вам і вашим близьким! З повагою керівник медичного центру Ганна Семеренко

Ганна
Rated 5 out of 5
4 Лютого, 2024

Сьогодні були на консультації у Влади Владиславівні! За один сеанс пролікували вушка доньці!Дитина вийшла з посмішкою!Лікар дуже уважна,надала всю необхідну інформацію!Дуже Вам вдячні!!!!Клініка дуже гарна!

Відповідь від Медичний центр b-healthy clinic

Пані, Ганна. Дякуємо за відгук! Ми дуже серйозно відносимся до набору кадрів! Владислава Владиславівна Селезньова практикуючий лікар, вона працює в лікарні і має навики лікування важких паціентів! Дуже приемно , що ваша дитина отримала лікувальну послугу і при цьому не зіпсувала собі настрій! Керівник медичного центру Ганна Семеренко

Валентина
Rated 5 out of 5
1 Лютого, 2024

Сподобалася ця клініка. Звертаюся не вперше.

Хочу відзначити лікаря дитячого невропатолога Коваленко Олену Сергіївну. Відразу знайшла контакт з моєю дочкою -підлітком. Дуже компетентна як спеціаліст, уважна, професіонал своєї справи. Дуже вдячна!

Відповідь від Медичний центр b-healthy clinic

Доброго дня. Вдячні за відгук.

Аліна
Rated 5 out of 5
27 Січня, 2024

Зверталися з травмою пальця на нозі у сина- лікар надав повноцінну і зрозумілу консультацію, а також доступні та реальні рекомендації. Дуже вдячні лікарю, супер спеціаліст свого діла.

Відповідь від Медичний центр b-healthy clinic

Аліна, дякуємо за відгук. Ми дуже задоволені, що вам сподобалась консультація!

Александр
Rated 5 out of 5
21 Січня, 2024

Внимательный доктор, искренне заинтересована помочь. 5+

Елена
Rated 5 out of 5
19 Січня, 2024

Николай Владимирович общался со мной вежливо, был внимателен. Он назначил препараты и много дообследований, помог мне. Я довольна.

Ольга
Rated 5 out of 5
12 Січня, 2024

Евгения Владиславовна профессиональный доктор. На приеме она уделила мне достаточно времени. По итогу визита врач решила все мои вопросы. При необходимости приду к ней повторно!

Павло
Rated 5 out of 5
6 Січня, 2024

Неллі Янівна)) врятувала життя моєму дяді, якому 53 роки. Безмежно вдячний також лікуючому лікарю Марії Анатоліївні клініки Фрезеніус хронічного гемодіалізу.

Клініка супер сучасна, обстановка ідеальна, колектив як рідні люди.

Ольга
Rated 5 out of 5
5 Січня, 2024

Была на приеме с дочерью 17 лет. Тревожность, легкая неврология, панические атаки. Получили четкие рекомендации. Знаем куда двигаться. Поняла, что делала ошибки в воспитании, но теперь дам ей свободу и есть время исправить